Min blogg

torsdag 1 oktober 2009

Milan

Jag har ju tidigare skrivit om Serie As problem (dom börjar bli många nu).. Men ett lag som har enorma problem det är storlaget milan idag i Champions League fick man stryck på hemmaplan mot Zürich och man har hamnat i ett jobbigt läge i sin CL grupp helt plötsligt.. Milan detta lag som är det lag som under senaste 30åren vunnit champions league flest gånger och som alltid är livsfarliga normaltsett när det kommer till Champions League.. Något är väldigt fel i klubben idag, det beror inte så mycket tränaren utan snarare på att man inte fick värvat något vettigt och att Gattuso sett sina bästa dagar, så verkar även fallet vara med Pirlo.

Mer värt att kommentera när det gäller champions league är att United vann, bayern och juve spelade 0-0

Imorgon med start redan 18:30 på tv4sport visas Werder Bremen mot Atletic Bilbao stora frågan är ju om Özil spelar eller inte, han har varit skadad vet inte om han är frisk igen.. Men spelar han vinner werder bremen spelar han inte kan det sluta exakt hur som helst..

Vid en snabbkoll på werder bremens hemsida står det på första sidan som löpsedel att han är tebax i träning och att han "At the moment it appears as though he will be back against Bilbao," said head coach Thomas Schaaf"

Så imorgon får vi se han då förhoppningsvis, en sevärd spelare:)

Det var helvete vad det började regna nu igen och blåsa..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blog Archive