Min blogg

måndag 19 oktober 2009

eurosport player

har införskaffat eurosport player nu ihelgen för att kunna se på bundesliga fotbollen, för 49kr/månad ser man på eurosport och eurosport 2 samt möjligheter att se alla matcher inte bara dom som skulle visats på vanliga tvkanalerna. Bildkvaliten är faktiskt riktigt bra tycker jag, tjänsten fungerar utmärkt och välvärd de 49kr i månaden kan nämna att ett helår kostar 399kr så det är billigare alltså, men man testar ju först i en månad för att se så att det fungerar.
Tjänsten rekommenderas för alla som gillar fotboll, och kanske vill upptäcka/se bra fotboll utan att betala canalplus priser på 210kr/månaden och då får man ändå inte se alla matcherna.

Vidare kan jag nämna att wolfsburg vann, den lilla klubben som kom från ingenstans förra året i bundesliga och vann ligan ligger nu 5a och är med i racet i år igen.. Intressant dock att hittils när dom visar från tyska ligan på fotbollskanalen europa på tv4 har inte wolfsburg visas i en enda match.. dock visas alltid bayern münchen som faktiskt ligger i mitten av tabellen men det är väll för att dom inte borde ligga där.. Menmen, över till wolfburg igen, Det är kul när sådant händer att en klubb överaskar väldigt många och positivt, kan även nämna att Dzeko en av storstjärnorna i klubben är nominerad till ballon d'or där världens 30 bästa spelare finns nominerade, dock en konstig nominering hur tänkte dom när giggs, yaya toure och henry kom med? känns väldigt konstigt..

Dock känns Dzeko nomineringen korrekt, frågan är hur man besegrar han i luften inte ens vidic världens bästa back lyckades ju med det i Champions League.. Det handlar ju inte om att han är extremt lång som crouch som är 3meter och bra spänst har han väll men han kommer alltid väldigt rätt till bollen.. Talang kallas det väll, dessutom gjorde ju han det zlatan inte gjorde han sköt bosninen till playoff och ev. till VM..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blog Archive