Min blogg

lördag 24 oktober 2009

fredag

idag har jag tvättat, sett på lyxfällan som var igår, sett på idol där det var bra att en kille åkte för engångsskull, var nervös där ett tag att reza skulle bli den som fick tvingas sjunga om. Menmen, så är det iaf kul att halmstad tjejen är vidare men hon skall nog ha med sig en gitarr i fortsättningen det syntes att hon brukar ha den med sig..

Har även fått det nya kårkortet idag

samt sett Upp (den som hade biopremiär förra veckan).
Kan rekommendera alla att gå och se den, mycket sevärd en av de bästa filmerna jag sett på länge.. Pixar studios bästa film skulle jag säga.

citerar ur aftonbladets recension av filmen.. " Den börjar med en svartvit journalfilm om Indiana Jones-liknande äventyraren Charles Muntz, försvunnen i Sydamerika sedan åratal tillbaka. Fortsätter med att introducera Carl och Ellie, två barn som förenas i sin beundran för Muntz och hans äventyr. Under knappt tio minuter berättas större delen av Carls och Ellies livs historia – kärleken, karriärerna, glädje och sorg – i bilder, med musik, men utan att ett enda ord sägs. Det är ett makalöst skickligt och oerhört gripande filmberättande. Årets bästa filmscen! Sedan möter vi Carl i nutid. En 78-årig knarrig surgubbe som ger sig ut på sitt livs sista resa. Av en slump får han en 8-årig lite klumpig scout på halsen. Trådar från det förflutna till Charles Muntz, knyts samman, i en ständigt oförutsägbar intrig, med spänning, makalösa action­sekvenser, en underbar färgprakt, knäppa figurer och massor av galen humor.

Kan nämnas att alla tidningar och tvrecensenter gett den 5 eller 4a, enligt SF som samlat ihop dom:)..... Den är rolig,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blog Archive