Min blogg

torsdag 22 oktober 2009

Europa League

Imorgon är det Europa League, svårare att ha koll på matcherna där men tycker inte att ni skall missa Celtic Hamburg som visas på tv4 sport, den kommer bli underhållande Hamburg med skadeproblem åker till Celtic som är svåra att slå på hemmaplan..

Skulle jag satsa pengar på någon Europa LEague match så är det på förhand Werder Bremen mot austria Vienna jag skulle spela på och seger för bremen, bremen går som tåget i tyska ligan framförallt så släpper dom aldrig in mål inte ens straffar lyckas motståndarna göra mål på... Dessutom inga större skador vad jag vet för bremen

Sen såklart bör ju de engelska lagen vara ganska säkra matcher också.. Dock är de spanska lagen långt mer osäkra, framförallt villa real men just det ja, Herta Berlin ja ni kan spela på att dom skall förlora för det är krislaget nummer 1 i Europa tillsammans med villareal, som dock inte har bytat tränare ännu, det har herta gjort, där har tränaren flytt och han som tog över han flyr nog snart han med.. fast i botten i bundesliga.. Dessutom inte riktigt laget för en toppplacering, villa real bör vara topp 6 i laliga men är sist i laliga fattar ingenting i stortsett samma lag som förra året men det går riktigt utför där..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blog Archive