Min blogg

torsdag 23 april 2009

djup klyfta mellan regeringen och eu parlamentet..

Infrastruktur- ministern är kritisk till tillägget som ska försvåra avstängning från internet.

tja vad säger man om detta nudå, å ena sidan röstade Centern för tilläget igår, och säger sig stå för att internet skall vara öppet.. Å andra sidan anser inte en av deras högst uppsatta politiker det.

Engström, Falkvinge mfl anser i olika tidningsartiklar idag på nätet att centern gjort bort sig. och att detta borde kunna skada alliansen

Och det får man väll säga att dom nog har gjort..

vidare så är det ju onekligen skickligt av media att fokusera enormt mycket på fildelningen i debatten om itnernet och helt strunta i de begräningsningar av internet som EU och regeringen vill ha igenom. man får väll anta att de var såpass säkra på att 138an skulle antas att de var därför ingen skrev förens det var antaget..

Menmen,

Just nu känns det bara som att det finns 3 möjliga partiet för mig att rösta på i EUvalet.. och dom är VP, MP och PP.. Höger sidan bråkar ljuger, försöker övervaka samhället så gott dom kan och tar ev. mutor från lobbyister oxå... Sossarna är ju inte bättre med wanja/mona skandalen... då finns det alltså bara vp, mp och PP kvar.. Frågan är dock om man vågar rösta på vp eller mp, en del saker i det som blev fralagen togs ju fram av förra regeringen, och jag minns inga protester från vp eller MP då..

Jaja nu skall ajg gå och sova...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blog Archive