Min blogg

fredag 11 september 2009

Fredag

så idag är det fredag, alla böcker är skickade nu iunväntar ett sms på att jag kan hämta ut dom bara, trist dock att det är på hemköp och att man där är i samma kassa som dom som skall handla mat och att det verkar vara ganska dåligt system för vart dom lägger paketen, det är ju inte direkt att dom hämtar dom direkt utan dom går där inne och letar och letar och letar sen kommer dom ut och frågar vad var det för nummer också ropar dom efter extra personal också går dom tillbaks in igen och letar..

Nåväl, har använt internet sådär olagligt igen för att se det där testet om jeans som Aftonbladet talat om och följande märken innehåller för mycket kemikalier så mycket att det kan vara farligt, Cheap Monday, Wrangler, Lee, Nudie, Crocker.. det ända byxorna som klarade sig var miss sixty..

Dom nämner även att alfa kassan i det programmet som haverat och intervjuar än person som blev arbetslös i April och väntar fortfarande på sina pengar... I ett annat program med Robert Aschberg intervjuas en annan person som fick vänta i 16veckor på sina pengar och hade barn och hon fick unvika att äta ibland för att hennes son måste ju ha mat... Han skäller ut en av de ansvariga på Alfakassan, det finns faktiskt på internet lagligt (tv8 är bra)..
http://www.tv8.se/play/223658 vid 5:40 börjar det programmet, innan är det fotboll:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar