Min blogg

lördag 19 september 2009

fotboll

idag har jag sett på fotboll, framförallt är det en fantastisk match just nu mellan westham och liverpool det står 2-2 efter första halvlek..

Igår vann wolfsburg ett lag som jag gillar mest för att dom kom från ingenstans förra året och vann bundesliga och skulle köpas upp av både italienska lag men även de "normalt" sett starka tyska lagen (bayern bla för övrigt är det ju så man brukar göra liverpool har tex. 3 föredetta westham spelare på planen). Iaf dom lyckades behålla sitt lag även stor stjärnan dzeko och dom vann igår med 2-1 och vann första matchen i CL gruppspelet med...

Ikväll väntas ju Barcelona mot Atletico, kan bli riktigt bra atletico är bra om de vaknar på rätt sida, tyvärr är det deras problem för dom skulle kunna bli trea typ i la liga men alldeles för ojämna och så har det alltid varit man har nästan väntat sen dom började visa spanskfotboll på tv att atleticho skulle blanda sig i..

Imorgon väntas ju manchester derbyt, city mot united dom ny rika (oljemiljardärer) mot united..Lillebror mot storebror en drabbning som blir spännande framförallt med det laget city köpt ihop och att det faktiskt har fungerat för dom bland annat har dom slagit arsenal..

Sådär det var en liten rapport om fotbollen:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar