Min blogg

fredag 6 november 2009

influensa vaccinet

som väll alla vet är det ju slut och det kommer inte in mer förens i nästa vecka härnere i halland, men faktum är att det i centrala halmstad försvann redan i måndags, det är ju ruskigt dåligt. Sedan är det konstigt att det verkar som att många varit vaccinerade när den allmänna vaccinationen började vi måste ha väldigt många som är i riskgrupp här..

Det som måste väldigt fundersama är dock alla skolelever i halmstad som fått hemskickat papper om att de skulle göra det vid sin vårdcentral men sedan nu denna vecka fått reda på att det skall dom inte alls utan det skall göras hos skolsyster. Hur skall dom ha det?

Dessutom är det ju inte alls för alla nu vecka 45 som det har stått i papprena jag fick hem, utan man nekar alla som inte är barn eller förälder till väldigt litet barn.. Har tom hört att de nekade tjejer som gick i 8an på min skola när det var och skulle försöka ta den för att det var inte deras tur nu dom var för gamla....

Menmen, har läst nu att man beslutat att vi i Sverige också bara skall ge en dos precis som i resten av världen eftersom det visat sig att en dos räcker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar