Min blogg

onsdag 9 december 2009

Juventus Bayern München

Juventus mot Bayern München två storlag ett från Italien och ett från Tyskland skulle upp i en fight och ett av dom skulle försvinna redan såpass här tidigt i CL spelet, bägge hade nämligen förlorat mot Bordeaux, nu var det då dags för matchen förutsättningarna var enkla om juventus vinner eller det blir oavgjort är Bayern utslagna ur CL och matchen började med att Bayern fick en nick i ribban, sedan fick juventus på ett ganska fint anfall till en jättechans och gjorde 1-0.. Då såg det ut som att det skulle bli rullgardinen ned för Bayern, men en stund senare kom Olic i bra läge revs ned och straff, då klev bayerns målvakt fram och satte 1-1 på straff.. bra fint för övrigt, sedan i andra halvlek gjorde Bayern 1-2, 1-3 och 1-4 och lekte verkligen med Juventus, det var en triumf man kommer prata länge om i München och spelar dom som dom gjorde i andra halvlek så kommer dom bli farliga för alla lag, lägg där också till att Kaisern (Ribery) jo han kallas kejsare var skadad och inte med..

Bayern imponerar, Juventus imponerade inte nu är dom utslagna kommer dock att hamna i Europa League, börjar bli många stora lag där... Imorgon är det en spännande omgång till i CL Barcelona kan faktiskt missa att gå vidare..