Min blogg

onsdag 6 maj 2009

lite om eu valet..

Vad som bestäms i EU:s institutioner har stor betydelse för alla som bor i unionen. Europaparlamentet representerar idag 500 miljoner människor men har en medelålder på 55 år.

Kanske är det här vi kan se rädslan för internet? jag menar medelålder på 55år.. och de får rösta om internet, hur många i den åldern är inte "rädda" för den nya tekniken? hur många i den åldern har chattat? suttit i forum och debatterat? vet ens vad ett internet forum är? hur många av dom har tillgång till en dator med internet? troligen många men med en medelålder på 55 måste det finnans väldigt många rätt mycket över den åldern också..

läste en kommentar till eus försök att förbjuda internet idag på aftonbladet..

Från Blåpennan 53år
"man kan väl se saken så här. Makten anser att det är helt OK med yttrandefrihet. Så länge denna inte blir för stor. Dvs. gapa som du vill så länge inte alltför många hör, läser eller ser. Så gör vi som vi vill ändå. Men med nätet har det blivit lite för lätt, och demokratiskt, för att passa. För nu kan ju i princip alla nå alla. Och därmed påverka. Med lite knapptryckningar. Farligt det för maktmänniskor. Det är vad det hela handlar om i förlängningen. Tro inget annat."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar