Min blogg

onsdag 18 augusti 2010

Svenskaspel höjer utdelningen

Idag höjs återbetalningen på Stryktipset och Europatipset, från dagens 46 procent till 65 procent. Totalt 180 miljoner kronor mer varje år.
- Det här är det största som hänt Tipsen sedan 1969, säger Patrik Furuhagen, Svenska Spels Varumärkeschef för Tipsen.

I samband med höjningen kommer också spelet och kupongerna att förenklas.

- Höjd återbetalning har varit väldigt efterfrågat av våra spelare i flera år och nu har vi äntligen fått tillstånd från regeringen. Det känns fantastiskt att äntligen kunna tillmötesgå, det som legat högst upp på önskelistan hos Sveriges alla tippare, fortsätter Patrik Furuhagen.


Vad innebär förändringen för Stryktipset?
- Dubbelt så höga 13-vinster.
- 10 miljoner kronor till ensam vinnare med 13 rätt..
- Totalt delar vi ut över 130 miljoner kronor mer per år!

Vad innebär förändringen för Europatipset?
- Dubbelt så höga 12 och 13-vinster.
- Totalt delar vi ut över 50 miljoner kronor mer per år!

- Vi passar även på att ändra nivån för lägsta utdelning, från dagens 10 kronor till 15 kronor, vilket kommer att innebära fler och större Jackpots, avslutar Patrik Furuhagen.

Jag tycker personligen att detta är jättebra då stryktipset är något där man faktiskt kan vinna (jag har haft 11rätt några gånger) om man hänger med vad som händer i fotbollsvärlden och det är ju jättebra att det ändras så det blir mer utdelning på dessa 2 spelen.
Givetvis kommer svenskaspel troligen tjäna mer än dom 130miljonerna extra man delar ut genom att fler kommer börja spela och jaga jackpotterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar