Min blogg

lördag 30 januari 2010

hamburg behöver van nistelrooy

I gårdagens match blev det tydligt hur mycket Hamburg behöver van nistelrooy man skapade mängder av lägen men gjorde inte mål förens i 92a minuten och då på frispark, man har en enorm ineffektivitet. För övrigt fick Markus berg spela från start igår, han fick runt 70minuter och var ganska bra bland annat spelade han fram Elija till ett jätteläge men han missade samt att han hade ett par bra lägen själv, men han missade och just den ineffektiviteten som man såg att samtliga Hamburg spelare led av igår lär väl Van nistelrooy råda bot på då han är en avslutare av högsta klass..

Matchen slutade för övrigt 1-1 och det var ett resultat som ingen egentligen är nöjd med men Wolfsburg skall vara glada de hade ungefär 2 målchanser på hela matchen och gör mål på en av dem.
Hamburgs kvittering på frispark var förövrigt ett riktigt snyggt mål av Trochowski, det är inte omöjligt att det kommer visas på tv4 imorgon (söndag).